M Planet, distractie si castiguri ca de pe alta planeta

Omul a ajuns pe Marte si incepe ss-l colonizeze, mai intai cu roboti apoi vor urma oamenii, insă pană vom avea cazinouri sau sali de joc acolo va mai dura o perioada. Asta se intamplă acum pe a patra planeta de la Soare, dar daca vrei sa te super-distrezi acum, pe Pamant, noi iti recomandam salile de joc M Planet, unde distractia si castigurile sunt parca de pe alta planeta. Am decis sa vizitam locatiile M Planet si am fost profund impresionati de ceea ce am gasit în locatiile lor: distractie, premii cu nemiluita si o atentie deosebita acordata jucatorului.

M Planet

M Planet

Infiintata in anul 2004, compania opereaza sub brandul M Planet de 6 ani. Cu capital 100% romanesc, salile de joc M Planet opereaza momentan in Bucuresti unde jucatorii se pot bucura de existenta a nu mai putin de 6 locatii, situate in diferite zone ale orasului. In viitorul apropiat se urmareste dezvoltarea companiei si in alte judete ale tarii.

Jucatorii au devenit pretentiosi cand vine vorba de timpul lor liber si de felul cum aleg sa si-l petreaca. De aceea, sala de joc pe care o prezentam astazi este una dintre acele locatii care fac totul pentru client si nevoile lui de distractie, totul fiind imbinat perfect: locatie – staff – mix de aparate – programe de entertainment.

 

M Planet

M Planet

M Planet, orice pentru client

In ceea ce priveste oferta de joc, jucatorii gasesc in incinta M Planet un mix de aparate capabil sa satisfaca si cele mai exigente gusturi. Echipa manageriala a reusit sa compună un mix de jocuri atractiv, variat, de ultima generatie, astfel iubitorii de gambling isi vor petrece timpul intr-o atmosfera plcuta care te imbie la distractie. Printre jucatori exista si iubitori de ruleta, ei bine si acestora le este satisfacuta placerea, in locatiile M Planet existand rulete electronice cu 5 sau 6 posturi.

Staff-ul este compus din nu mai putin de 189 de angajati! Echipa este formata din oameni tineri, responsabili, atenti, deschisi la toate schimbarile industriei si in special la nevoile jucatorilor.

 


M Planet emana energie pozitiva

Atmosfera din locatii este una plina de energie pozitiva, personalul atent la nevoile clientilor face ca experienta petrecuta in locatiile M Planet sa fie una placuta, relaxanta și distractiva.

Feedback-ul clientilor este important si imediat recepționat, iar în cazul in care este necesara modificarea in bine a unor aspecte, acest lucru se face in cel mai scurt timp intru satisfacerea cerintelor clientilor.

Dupa cum spuneam si mai sus locatiile M Planet ofera multe oportunitati de castig, atat prin gama variata de echipamente de joc puse la dispozitia clientilor, cat si prin actualizarea continua la evolutia pietei in materie de mixuri de jocuri si echipamente noi, dar si prin campaniile promotionale cu premii in bani care ofera experiențe de neuitat in locatii.

 

M Planet, nu doar distractie, ci si multe premii atractive

Jackpot-urile existente sunt o alta modalitate prin care clientii pot castiga, acestea sunt variate, oferind premii atractive pentru toti participantii la joc.

In cadrul locatiilor se organizeaza saptamanal sau periodic o serie de campanii promotionale diferite, oferind astfel oportunitati de castiguri variate cu premii considerabile in bani!

Clientii fideli ai salilor M Planet beneficiaza de sistemul “Bonus Card” care aduce o serie de castiguri si avantaje acestora.

Pentru ca focusul este intodeauna orientat spre necesitatile clientilor, in locatiile M Planet jucatorii beneficiaza si de existenta serviciilor de bar unde se pot delecta atat cu bauturi racoritoare, cat si cu cele mai fine bauturi alcoolice.

Pentru ca nu trebuie sa ne credeti pe cuvant cand va spunem ca jocurile si serviciile oferite de M Planet se ridica la cele mai inalte standarde, va invitam sa vizitati una din cele 6 locatii din Bucuresti:

  • Soseaua Pantelimon nr. 285A, sector 2
  • Aleea Tomesti, sector 4
  • Strada Lucretiu Patrașcanu, sector 3
  • Soseaua Pantelimon nr. 243, sector 2
  • Soseaua Viilor, sector 4
  • Soseaua Berceni nr. 41, sector 4

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site web foloseste cookie-uri si va solicita datele personale pentru a va imbunatati experienta de navigare.